Weddingplanner

Hebben jullie te weinig tijd om jullie trouwdag goed te organiseren maar willen jullie wel graag jullie droombruiloft? Of zien jullie al het geregel gewoon niet zitten? Ik help jullie graag als weddingplanner van het begin tot einde met alles. Ik bied ondersteuning en advies bij alles wat geregeld moet worden voor de grote dag. Wel vind ik het belangrijk dat jullie, als aanstaand bruidspaar, de doorslaggevende factor zijn in de keuzes die gemaakt worden.

Met dit pakket geef je bijna volledig de touwtjes uit handen. We maken samen een plan voor jullie bijzondere dag en natuurlijk maak ik hier ook een moodboard bij. Vervolgens gaan we opzoek naar een toffe locatie die past bij jullie plaatje. Wanneer deze gevonden is ga ik echt aan de slag met de voorbereidingen. Met de informatie uit onze gesprekken stel ik een draaiboek op en onderhoud ik contact met leveranciers en locatie. Daarnaast ondersteun ik jullie bij het maken van het drukwerk en het bijhouden van het budget. En last but not least ben ik natuurlijk aanwezig op de trouwdag zelf om te zorgen dat alles volgens plan loopt.

Weet je niet welk pakket het beste bij jullie past? Neem dan gerust contact op via het contactformulier. Tijdens een vrijblijvende kennismaking bespreek ik graag wat het beste bij jullie past.

Contact opnemen