Styling & Verhuur

Zien jullie jezelf tijdens de ceremonie al zitten voor de mooiste backdrop die er maar is? In een intieme setting, een ceremonie in bohemian stijl of juist een heel groots uitgepakte ceremonie? Dromen jullie van dineren aan lange Italiaanse tafels met mooie bloemen en kaarsen op de tafel, bijpassende menukaarten en naamkaartjes? Ik help jullie graag bij het realiseren van alle ideeën. Om jullie bruiloft tof aan te kleden verhuur ik zelf het een en ander. Daarnaast kom ik graag bij jullie op locatie de styling van deze spullen verzorgen.

Maar ook naast de dingen die ik verhuur maak ik graag voor jullie een stylingsplan. We bespreken allereerst jullie ideeën en wensen en vervolgens ga ik aan de slag. Ik zoek voor jullie uit waar we de juiste attributen kunnen verkrijgen en stel dit allemaal samen in een plan wat ik aan jullie voor leg. Vervolgens zorg ik voor de verdere afstemming met de leveranciers. Op de dag zelf, en/of de avond van te voren ben ik natuurlijk aanwezig om alles om te toveren.

bruiloft styling
styling happily

Hoe leuk is het, net even dat kleine detail wat gedurende de hele dag weer terug komt en opvalt bij de gasten en op de foto’s. Denk aan kleuren, logo, een bepaalde stijl, lay-out van jullie trouwkaart en noem maar op. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is eigenlijk wel mogelijk. Verras alle gasten en laat ze in jullie betoverende wereld mee genieten. Creatief, origineel en het belangrijkste: helemaal jullie ding. Dat is waar het bij styling om gaat. Ben jij zo iemand die bij het terugkijken van de foto’s ook nog steeds kan genieten van hoe mooi alles er uit zag? Yes, ik snap je helemaal, en dat is precies het doel wat ik wil bereiken met styling!

Ben je op zoek naar een gaaf welkomstbord? Een mooie backdrop of juist een tof trouwbankje? Dan ben je bij Happily op de goede plek. Er zijn diverse welkomstborden met ezel te huur. Deze welkomstborden zijn allemaal met de hand beschilderd. Voor een backdrop is er momenteel keuze uit twee modellen. Een houten backdrop (wat forser) en een koperen backdrop (wat smaller). Bijbehorende stoffen en gordijnen zijn ook aanwezig en eventuele bloemen kunnen worden afgestemd met de bloemist. Daarnaast is er een heel mooi rotan trouwbankje te huur met kussens. Deze kan goed worden gebruikt in combinatie met één van de backdrops.

Contact opnemen