Professioneel Ceremoniemeester

Professioneel Ceremonie-meester

Willen jullie graag zelf aan de slag met jullie bruiloft maar zoeken jullie ondersteuning bij een aantal zaken en voornamelijk een ceremoniemeester voor op de dag zelf? Dan help ik jullie graag hiermee.

Als professioneel ceremoniemeester neem ik jullie alles uit handen op de dag zelf en zorg ik ervoor dat jullie samen met alle gasten kunnen genieten van een onvergetelijke dag. Daarnaast ondersteun ik jullie vooraf bij het organiseren van jullie bruiloft. We zullen samen gesprekken voeren, jullie ideeën bespreken en natuurlijk geef ik jullie daarbij tips en deel ik mijn eigen ervaringen. Samen iets moois neerzetten wat goed bij jullie en jullie wensen past, dat is ons doel. Met de informatie uit onze gesprekken stel ik voor jullie een draaiboek op en samen maken we een duidelijke dagplanning. Ik ga een keer met jullie mee naar de locatie en onderhoud waar nodig contact met leveranciers. Jullie ontvangen van mij ook een ‘’wedding checklist’’ zodat je kunt afvinken wat er allemaal nog gedaan moet worden.

Professioneel Ceremonie-meester

Professionele ceremoniemeester

Op de dag zelf ben ik als professioneel ceremoniemeester aanwezig om ervoor te zorgen dat alles gaat zoals het behoord te gaan. Jullie zelf en de mensen die dichtbij jullie staan kunnen hierdoor genieten van elk moment. Met het draaiboek en de planning bij de hand ben ik achter de schermen druk bezig jullie dag tot een groot succes te maken. Coördineren, contact onderhouden met leveranciers, styling en het afbouwen hiervan, ik houd alles in de gaten. Heerlijk toch voor jullie om nergens aan te hoeven denken en volop te kunnen genieten?

Benieuwd geworden? Via het contactformulier kun je een berichtje achterlaten en help ik je graag verder.

Werkwijze weddingplanner
Contact opnemen