Over mij

I

k ben Carolien, 26 jaar en ik woon in Rijssen. Al een aantal jaren ben ik heel gelukkig met de allerleukste vent die ik me maar kan wensen en onlangs zijn ook wij getrouwd! Ik word blij van gezelligheid met vrienden en familie, goed eten (borrelplanken en stokbrood zijn favoriet), goede wijn, reizen en nieuwe mensen leren kennen. Van nature ben ik een enthousiast persoon, hou ik van uitdagingen maar ben ik ook zeker perfectionistisch. Alles tot in de puntjes uitdenken en regelen is één van mijn sterke punten. Ik heb een Christelijke geloofsovertuiging en hecht veel waarde aan vertrouwen en eerlijkheid.

Al sinds ik een klein meisje was vond ik het geweldig om feestjes en uitjes te organiseren. Samen met mijn vriendinnetje toverde ik bijvoorbeeld graag onze schuur om tot compleet pannenkoekenrestaurant in onze kindertijd. Maar ook in mijn tienerjaren bleef ik de passie voor organiseren houden. Dit viel ook in mijn omgeving op en al in mijn studententijd kwamen de eerste spontane verzoeken om te ondersteunen bij enkele bruiloften. Dat vond ik fantastisch. Verliefde stelletjes en hun vrienden en familie met de juiste adviezen en hulp één van de mooiste dagen van hun leven bezorgen. Dat is waar ik gelukkig van word. Zodoende ben ik in 2017 begonnen met de cursus Weddingplanner en heb ik mijn eigen onderneming opgestart.

Inmiddels heb ik een aantal jaren ervaring met het in goede banen leiden van bruiloften. Je kunt je voorstellen dat ik in deze tijd al de meest uiteenlopende bruiloft problemen tegen ben gekomen. Vreselijk hoor ik je denken. Maar ik vind het een prachtige uitdaging om deze problemen zo snel mogelijk te tackelen zonder dat het bruidspaar ook maar iets in de gaten heeft. Daarnaast ben ik ook steeds meer bezig met de styling van een trouwdag. Zo verhuur ik zelf een aantal toffe dingen en kan ik ook zorgen voor de verdere aankleding hiervan.

weddingplanner nederland

Over mijn werk

‘But the most beautiful things in life are not just things. They’re people, and places, memories and pictures. They’re feelings and moments and smiles and laughter.

Impressie
happily decoratie bruiloft

Happily staat voor unieke en creatieve ideeën, een goede samenwerking, eerlijkheid en het creëren van de juiste sfeer. Het is voor mij super belangrijk dat een bruidspaar, samen met hun familie en vrienden, volop geniet van een trouwdag zonder overbodige stress. Jullie trouwdag is namelijk een unieke dag!

Behalve bij bruiloften is Happily ook in te zetten bij de organisatie van andere evenementen. Denk hierbij aan bedrijfsfeesten, verjaardagen, jubilea, verlovingsfeesten, babyshowers en ga zo maar door.

Rabobank starter van het jaar!

B

egin januari 2018 is Happily Weddings & Events uitgeroepen tot Starter van het jaar 2018 door de Rabobank Rijssen-Enter!

Na het bijwonen van een startersavond van de Rabobank werd ik door hen benaderd of ik mee wilde doen aan de competitie ‘’Starter van het jaar 2018’. Ondanks dat ik op dat moment alleen nog maar met heel veel ideeën voor Happily rondliep en net bezig was met mijn eerste echte officiële klant, ben ik de uitdaging aangegaan en heb ik uiteindelijk gewonnen. Wat een toffe start was dat voor Happily. Ik heb dat jaar verschillende columns mogen schrijven voor het blad ‘’Dichterbij’’ van de Rabobank en ook andere starters geïnspireerd tijdens de startersavond.

rabobank starter van het jaar
Contact opnemen