Portfolio


In mijn portfolio vind je een selectie van de bruiloften en events die Happily heeft mogen verzorgen. 

Bruiloften, Events & Styling

Mark & Carlien 20 september 2019

Mark & Carlien 20 september 2019

Op 20 september 2019 trouwden Mark en Carlien. Het weer kon echt niet beter. We begonnen de dag bij de bruid thuis waarna we naar Outdoors in Holten vertrokken. Hier vond de ceremonieplechtigheid plaats en werd daarna de bruidstaart aangesneden. Na dit alles ging het bruidspaar met hun gasten naar de kerk. Vanaf het einde van de middag werd het feest verder gevierd bij De Poort van Twente in Rijssen.

Kees & Rosalie 19 juli 2019

Kees & Rosalie 19 juli 2019

Op vrijdag 19 juli was het zover, de trouwdag van Kees en Rosalie. Alle gasten werden ontvangen bij de bruid thuis voor een lekkere lunch waarna we naar Landgoed het Laer in Ommen vertrokken. Hier werd de de rest van de dag gehouden. Na de ceremonie kwam Jake Reese nog een mooi nummer zingen voor het bruidspaar en werd de dag vervolgt met een toost. Het diner vond plaats in een Italiaanse setting aan lange tafels midden in de landgoed tuin. Het avondfeest was zowel buiten als binnen, men kon in de zaal zitten, feest vieren op het overdekte bordes of buiten aan de statafels een drankje doen.

Sander & Jutta 17 mei 2019

Sander & Jutta 17 mei 2019

Op 17 mei 2019 trouwden Sander & Jutta in Markelo. De ceremonie werd bij hen gehouden op eigen grond. En wauw wat is het een mooi plekje daar. Onder een stretchtent vol witte lampionnen gaven ze elkaar het ja-woord. In het bijzijn van hun kinderen, familie en vrienden. Vervolgens hebben we met elkaar getoost, daarnaast was er ook een sweettable aanwezig. Het avondfeest heeft dit bruidspaar bij de Poppe in Markelo gehouden.

Henk & Martine 11 april 2019

Henk & Martine 11 april 2019

Op de bruiloft van Henkn & Martine was het heerlijk weer voor in april maar wel met een koud windje. Er was een grote groep daggasten aanwezig en een nog veel grotere groep avondgasten. En daarbij ook heel veel leuke kids. Wat was het een gezelligheid. De gasten werden overdag allemaal vervoerd in een bus en de (groot) ouders kregen een mooi plaatsje in een volgauto. De ceremonie van plaats in het Oude Raadhuis in Barneveld en het avondfeest bij Dorpshuis de Hofstee in Stroe.

Ronald & Jenrike 5 oktober 2018

Ronald & Jenrike 5 oktober 2018

Op 5 oktober hielden Ronald & Jenrike een groots tuinfeest om hun 12,5 jarige huwelijksjubileum te vieren. Het was die dag mooi weer en gelukkig ook droog. De gasten werden bij de ingang van de tuin verwelkomt met candle bags en de trouwjurk van 12,5 jaar geleden. Ze kregen vervolgens een buffet in een grote omgebouwde schuur met daaraan een tent. De rest van de avond werden er nog stukjes gehouden en kon iedereen gezellig met elkaar borrelen. De tuin hebben we versiert met o.a. lampjes, vuurkorf met strobalen, slingers en warme fleecekleden. Daarnaast was er een ruimte gecreëerd waar de kids konden spelen.

Krijtbord styling 21 september 2018

Krijtbord styling 21 september 2018

De beide families van dit bruidspaar hadden aan mij gevraagd of ik als verrassing deze krijtborden wilde maken. Met foto's van het bruidspaar er op was het een prachtig welkom voor alle gasten. Op de achterkant van de borden werd de levensloop van het bruidspaar vorm gegeven ook door middel van foto's.

Christiaan & Marith 18 mei 2018

Christiaan & Marith 18 mei 2018

Een heerlijke dag, waarop iedereen met volle teugen genoot. Dat was de trouwdag van Christiaan & Marith. De ceremonie werd gehouden bij Het Achterhuis in Rouveen, wat een prachtlocatie. De receptie en het avondfeest vonden plaats bij Herberg Nuwenspete in Nunspeet.

Geert & Jorinda 9 mei 2018

Geert & Jorinda 9 mei 2018

Op woensdag 9 mei trouwden Geert & Jorinda. Het was een stralende dag met prachtig weer. De ceremonie werd gehouden bij 't Brodshoes in Rijssen. De receptie en het avondfeest bij Landgoed De Uitkijk in Hellendoorn.

Leon & Anne 16 juni 2017

Leon & Anne 16 juni 2017

Een zomerse bruiloft met een ceremonie die buiten plaats vond bij Landgoed den Vossenbosch en waar het avondfeest zich afspeelde bij De Tolplas. Beide locaties zijn gevestigd in Hoge Hexel.