Over Happily

Ik ben Carolien Rozendom, 25 jaar en ik woon in Rijssen. Organiseren is een grote passie van mij, al sinds ik me kan herinneren. Na het organiseren van een paar bruiloften wist ik dat dit goed bij mij past en ik hier gelukkig van word. Anderen ondersteunen bij de mooiste dag van hun leven en iedereen volop zien genieten! Zodoende ben ik in 2017 begonnen met de cursus Weddingplanner en het opstarten van mijn eigen bedrijfje, Happily. Ik richt mij niet alleen op de trouwbranche maar kan ook andere soorten events organiseren. Hierbij valt te denken aan: bedrijfsfeesten, verjaardagen, huwelijkjubilea, verlovingsfeesten, babyshowers en ga zo maar door. 


Ik hecht waarde aan unieke en creatieve ideeën, samenwerking, eerlijkheid en het creëren van een juiste sfeer. Daarnaast vind ik het heel belangrijk dat een bruidspaar, samen met hun familie en vrienden, volop kan genieten van een stress-vrije trouwdag. Omdat ik zelf een christelijke achtergrond heb kun je met een christelijke overtuiging ook zeker bij mij terecht om jullie trouwdag tot een onvergetelijke dag te maken.


Begin januari 2018 is Happily Weddings & Events uitgeroepen tot Starter van het jaar 2018 door de Rabobank Rijssen-Enter!


 

  • Adviesgesprek
    Adviesgesprek
  • Ingeschreven Kvk
    Ingeschreven Kvk
  • Visitekaartjes
    Visitekaartjes