Diensten

Adviesgesprek

Willen jullie graag alles zelf regelen voor jullie trouwdag maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Dan is een adviesgesprek een handig begin. In dit gesprek (brainstorm) van twee uur kan ik jullie helpen bij het maken van een planning, kunnen jullie al je vragen stellen en geef ik handige tips. Aan het einde van het gesprek bespreken we ook nog hoe jullie de bruiloft van je dromen voor je zien. Naar aanleiding hiervan maak ik vervolgens een moodboard, deze wordt naar jullie verzonden.


Ceremoniemeester 

Zijn jullie op zoek naar iemand die op de mooiste dag van jullie leven er voor zorgt dat alles loopt zoals is gepland? Dan ben je bij Happily aan het juiste adres. Met dit pakket wordt er een ceremoniemeesterschap aangeboden zonder dat Happily vooraf veel werk verricht. Jullie zullen als aanstaand bruidspaar het meeste dan ook helemaal zelf kunnen regelen, ik ben er alleen op de dag zelf om te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. Natuurlijk spreken we wel een paar keer van te voren af. Dit zal zijn bij het intakegesprek, een gesprek ongeveer twee en een halve maand voorafgaand aan de grote dag, een gesprek met locatiebezoek(en) één maand van te voren en een last minute gesprek één week voor de tijd. Zo is er voldoende tijd om alles goed door te nemen. Naar aanleiding van onze gesprekken en als voorbereiding op de dag maak ik vervolgens ook het draaiboek. Op jullie trouwdag ben ik vervolgens aanwezig om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt.


Weddingplanner

Te weinig tijd om jullie trouwdag goed te organiseren maar wel graag een droomdag willen hebben? Dat kan! Bij deze dienst staat Happily van het begin tot het einde als weddingplanner tot jullie beschikking. Ik zal jullie ondersteunen en adviseren bij alles wat geregeld moet worden voor de grote dag. Wel vind ik het belangrijk dat jullie, als aanstaand bruidspaar en als belangrijkste personen van de trouwdag, de doorslaggevende factor zijn. Naast advies en ondersteuning zit in dit pakket het volgende inbegrepen: een intakegesprek, vijf vervolggesprekken, locatiebezoeken, het maken van een dagplanning/draaiboek/moodboard en het budget bijhouden. Eventueel is het pakket uit te breiden. Ook bij dit pakket geldt dat ik op jullie trouwdag aanwezig ben om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt.


Overige

Naast de bovenstaande pakketten kun je Happily ook inschakelen voor het maken van een compleet draaiboek, het maken van een complete dagplanning en diverse andere taken. 


Hebben jullie interesse in één van bovenstaande diensten of vragen over Happily en de werkwijze/prijzen? Neem dan gerust contact met mij op, ik help jullie graag verder!


*

GRATIS intakegesprek bij de diensten Ceremoniemeester & Weddingplanner. In dit gesprek wordt gekeken of er een klik is tussen het bruidspaar en Happily. Ik hecht hier waarde aan omdat er een persoonlijke dienst wordt geleverd waarbij samenwerking erg belangrijk is.


**

Binnen een straal van 20 km vanaf Rijssen wordt geen reiskostenvergoeding gevraagd.